Dekksperten

Nytt sommerdekk fra Continental

Continental PremiumContact 6 er et helt nytt sommerdekk med maksimale egenskaper på vått underlag og økning i kjørelengde takket være ny silika gummiblanding. Samtidig som dette dekket lanseres, vinner fortsatt forgjengeren PremiumContact 5 store dekktester.

Continental PremiumContact 6 er vårens store dekknyhet fra den tyske dekkprodusenten. Dekket er optimalisert for maksimal kjørekomfort og ytelse, og er tilpasset en sporty kjørestil uansett biltype. I tillegg har det fantastiske egenskaper på vått underlag og en økning i kjørelengden sammenliknet med forgjengeren takket være en ny silika gummiblanding.

Den spesielle silika-sammensetningen med krystaller gir suverene bremseegenskaper, spesielt på våte veier. Samtidig som sikkerheten er på høyeste nivå er kjørelengden betydelig forbedret.

-" God egenskaper på våte veier og lang kjørelengde har vært en kjent konflikt i dekkutviklingen, men som vi i Continental nå har løst med vår nye teknologi. Forgjengeren PremiumContact 5 har vært en stor suksess og vunnet flere dekktester, og vi har stor tro på PremiumContact 6 også, sier teamleder marketing hos Continental Dekk Norge AS, Hege Eike Lie.